Parempi remontti yhteistoimintaurakkana

Oikean urakkamuodon ja urakoitsijan valinta takaavat paremman remontin niin asukkaille, taloyhtiölle, isännöitsijöille kuin kiinteistösijoittajille ja -omistajille. Yhteistoimintaurakat tarjoavat enemmän mahdollisuuksia ja joustavuutta kuin perinteiset urakkamuodot. Tämän takia näiden urakkamuotojen suosio onkin huimassa kasvussa. Warecolla jopa puolet viimeisen kahden vuoden sisällä tehdyistä remonteista on toteutettu yhteistoimintaurakkana.

Yhteistoimintaurakat on mahdollista toteuttaa kolmella eri tavalla, joista jokaisessa on omat erityispiirteensä:

KVR-(SR)- URAKKA
Urakoitsija vastaa suunnittelusta ja toteutuksesta avaimet käteen periaatteella.

PROJEKTINJOHTOURAKKA
Taloyhtiö vastaa suunnittelusta ja urakoitsija toteutuksesta. Joustava urakkamuoto, joka mahdollistaa pienemmät ja läpinäkyvät kustannukset.

ALLIANSSIURAKKA
Allianssi vastaa yhdessä suunnitelusta ja toteutuksen onnistumisesta. Pisimmälle viety yhteistoimintaurakka, joka mahdollistaa todelliset innovaatiot.

Jo 50% Warecon tekemistä remonteista toteutetaan yhteistoimintaurakkana.

Warecolla on plakkarissa jo 70 yhteistoimintaurakkaa sekä 130 peinteisillä urakkamuodoilla toteutettua remonttia. Tämän kokemuksen ansiosta uusien urakkamuotojen edut ovat osoittautuneet selkeiksi. Ne ovat poikkeuksetta Nopeampia, Tehokkaampia ja Joustavampia kuin perinteiset urakat. Esimerkiksi KVR-urakan aikataulu- ja kustannus säästöissä perinteisiin urakkamuotoihin verrattuna on saavutettu jopa 47% nopeampi sekä 15% edullisempi toteutus putkiremontille.

 

files/img/kuvituskuvat/wareco_uutinen_kvr-01.png

 

Lisäarvoa taloyhtiölle

Peruskorjaus on kiinteistön arvoa ylläpitävä remontti. Perusparannuksessa sen sijaan kiinteistön teknistä ja toiminnallista tasoa nostetaan, nykyaikaiset toiminnot otetaan käyttöön ja kiinteistön arvo kasvaa. Jos vanhalle kiinteistölle ei tehdä mitään - sen arvo laskee.

Kun kiinteistöt korjataan kerralla kuntoon ja tehdään monta remonttia samanaikaisesti, saavutetaan parhaat tulokset. Yhdellä kertaa voidaan sekä parantaa energiatehokkuutta, haluttavuutta, turvallisuutta, viihtyisyyttä sekä tuoda uusia vastikkeenmaksajia taloyhtiölle.

files/img/kuvituskuvat/wareco_uutinen_kvr_talouudestaan-01.png

 

Save

Takaisin