Pitkäjussiin uudet putket Cefo-elementein

files/img/referenssit/pitkajussi.jpg

Luonnon kauniissa Helsingin Pohjois-Haagassa sijaitseva, vuonna 1954 rakennettu As Oy Pitkäjussi muodostuu kolmesta kerrostalosta. Taloyhtiössä starttaa helmikuussa 2015 putkiremontti, joka toteutetaan kiinteähintaisena kokonaisurakkana käyttäen Cefon putkiasennuselementtejä. Kytkentävalmiina työmaalle saapuvat Cefo moduulit mahdollistavat nopeamman toteutus aikataulun ja kustannustehokkaamman lopputuloksen. 

 

Urakan sisältö

Käyttövesiputkisto ja jätevesiviemärit uusitaan katuliitoksista lähtien. Myös vesi- ja viemärijohdot kalusteineen uusitaan. Kellarin vesijohtorungot asennetaan pääasiassa entisille paikoilleen ja asuntojen vesinousujohdot ja pystyviemärit tehdään tehdasvalmisteisilla Cefo-putkiasennuselementeillä uuteen paikkaan. Talossa on painovoimainen poistoilmanvaihto. Vanhat hormit nuohotaan ja hormeihin liitetyt liesituulettimet ja poistoilmapuhaltimet puretaan. Kylpyhuoneisiin ja keittiöihin asennetaan uudet painovoimaisen ilmanvaihdon venttiilit. 

Asuntojen ryhmäkeskukset eli sulaketaulut uusitaan ja eteiseen asennetaan uudet IT-keskukset. Asuntojen kylpyhuoneet remontoidaan kokonaisuudessaan sekä taloyhtiön saunaosasto ja talopesula remontoidaan.files/img/referenssit/referenssi symbolit/wareco_reffa_symbolit-06.png

Pastori Jussilaisen tie, Helsinki

files/img/referenssit/referenssi symbolit/wareco_reffa_symbolit-05.png

1954

files/img/referenssit/referenssi symbolit/wareco_reffa_symbolit-04.png As Oy Pitkäjussi
files/img/referenssit/referenssi symbolit/wareco_reffa_symbolit-03.png

96 asuntoa

files/img/referenssit/referenssi symbolit/wareco_reffa_symbolit-01.png 2/2015 - 5/2016
   

Takaisin