Wareco mukana Flowall –allianssin kanssa Kiinteistö 2015 - tapahtumassa

files/img/site/09b61fb0-3938-4e9e-8ce3-9203e575714f-medium.jpeg

Wareco on Flowall allianssin kanssa mukana ensi viikolla Helsingin messukeskuksessa järjestettävässä Kiinteistö 2015-tapahtumassa. Flowall-osastolla 6 g 124 pääset tutustumaan Flowall-tekniikkaseinän demoon sekä allianssin osapuoliin. Tule osastolle kuulemaan sen lähiökerrostalojen putkiremonttihankkeisiin tuomista aikataulu- ja kustannussäästöistä. Voit myös käydä laskemassa jo etukäteen paljonko säästät perinteiseen putkiremonttiin verrattuna valitsemalla Flowallin. Tutustu laskuriin täällä.

Kiinteistö on suurin kiinteistön ylläpidon ja korjausrakentamisen ammattitapahtuma Suomessa. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 18.–20.11.2015 ke–to klo 9-17 ja pe klo 9-16. Ilmoittaudu alla olevasta linkistä maksuttomaan Kiinteistö 2015 -kokonaisuuteen jo nyt, niin vältät mahdolliset ruuhkat rekisteröitymispisteillä! Ilmoittautumaan pääset tästä

Flowall on vastaus yhteiskunnalliseen putkiremonttitarpeeseen. Hankemuoto yhdistää teollisesti esivalmistetun talotekniikkaseinän ja tehokkaan tuotantovaiheen työmaalla. Flowall-hankkeen takana ovat korjausrakentamisen vahvat osaajat: Wareco, Consti, Puustelli, Uponor, Sweco ja Valvontakonsultit.

Lue lisää Flowall-allianssista ja tekniikkaseinäratkaisusta flowall.fi

 

files/img/site/flowall_posa.jpg

 

Takaisin