Wareco mukana FLOWALL –allianssissa: rakennetaan elementtikerrostalojen putkiremontteja sarjatyönä

Seuraavan vuosikymmenen aikana peruskorjausta odottavissa 70-80-luvun betonirunkoisissa kerrostaloissa on asuntoja kaikkiaan 250 000. Vastauksena tämän massiivisen korjaustarpeen purkamiseksi on kehitetty uudentyyppinen perinteistä korjaustapaa nopeampi ja kustannustehokkaampi FLOWALL -tekniikkaseinäratkaisu. Ratkaisua tarjoaa rakennusalan johtavien toimijoiden muodostama FLOWALL -allianssi.

FLOWALL:n uudella hankeallianssimallilla toteutettu putkiremontti osoittaa, että Suomessa kytevä korjauspommi on mahdollista purkaa innovatiivisilla uusilla ratkaisuilla. Tekniikkaseinän tehdasvalmistus mahdollistaa paremman laadun, pienemmän tuotantoriskin ja laajemman takuun tuotteelle. Tietomallintaminen ja monistettavuus helpottavat sekä nopeuttavat putkiremontin läpivientiä. FLOWALL –allianssi muodostuu korjausrakentamisen osaavimmista ammattilaisista, ja toteutus voidaan tarjota asiakkaalle avaimet käteen –periaatteella. Korjaushankkeen laajuus ja laatutaso määritellään valintakoriajatteluun perustuvalla allokointimallilla ja järjestelmä on valittavissa jo hankesuunnitteluvaiheessa. Yhteistyön ja allokointimallin seurauksena hankkeet ovat elinkaariedullisia ja kustannustehokkaita. Lisäksi allianssi antaa työlle kolmen vuoden takuun normaalin kahden vuoden sijasta.

Sweco toimii projekteissa suunnittelutoimistona, Valvontakonsultit rakennuttajatoimistona ja rakennusurakasta vastaa Consti Yhtiöt tai Wareco asiakaan valinnan mukaan. Uponor toimittaa tekniikka-seinäelementit, Puustelli keittiön ja laatat tulevat Laattapisteeltä.

Kyseessä on modulaarinen elementtiseinäratkaisu eräänlainen integroitu toteutus nousureitistä ja itsekantavasta seinästä. Tuote koostuu erillisistä moduuleista, jotka ovat valittavissa tarpeen ja rakennuksen elinkaaren mukaan. Asiakkaan tarpeet ratkaisevat sen miltä seinä loppujen lopuksi näyttää. Allokointimallin avulla asiakas valitsee oikeat palat FLOWALL kokonaisuuteen  ja kustannukset määräytyvät sen mukaan. 

files/img/kuvituskuvat/flowall-01.png

FLOWALL –allianssi on mukana Korjausrakentaminen 2015 –tapahtumassa 3.2.2015 Helsingin Wanhassa Satamassa klo 10-17 Ständillä B22. Tervetuloa tutustumaan mullistavaan ratkaisuun, joka auttaa vastaamaan lähiöiden massiiviseen putkiremonttitarpeeseen lähivuosina ja FLOWALL -allianssin jäsenyrityksiin!

 

Tutustu tarkemmin www.flowall.fi

 

Takaisin