FLOWALL-tekniikkaseinä

FLOWALL-tekniikkaseinä on modulaarinen ja kustannustehokas kokonaisratkaisu kerrostalojen putkiremonttitarpeeseen

Seuraavan vuosikymmenen aikana lähiöidemme kerrostaloissa on lähes kahdeksan miljardin korjaustarve ja elementtikerrostaloasuntoja lähiöissä on lähes 570 000. Modulaarinen FLOWALL-tekniikkaseinäratkaisu on kehitetty vastaamaan tähän valtavaan elementtikerrostalojen korjaustarpeeseen.

Tuote koostuu erillisistä moduuleista, jotka ovat valittavissa tarpeen ja rakennuksen elinkaaren mukaan. Tehdasvalmisteiset moduulit sisältävät vesi-, viemäri- ja sähkönousut ja ne asennetaan asuntojen kylpyhuoneiden ja keittiöiden väliseksi seinäksi. Flowall-hankkeissa tähdätään kiinteistöjen käyttöiän ja kustannustehokkuuden maksimointiin.  Kehitetty Flowall-hankekonsepti kattaa putkiremontin lisäksi myös asuntojen keittiöremontin ja mahdollistaa modernit ilmanvaihto- ja lattialämmitysratkaisut hyvin nopealla hankkeen läpimenoajalla. Jokaisesta kohteesta tehdään tietomalli, jonka avulla pystytään varmistamaan paras mahdollinen lopputulos sekä asiakkaiden ansaitsema korkea palvelutaso.

Flowall on allianssipohjainen yhteishanke, jota toteuttamassa ovat rakennusalan johtavat toimijat. Asiakas saa avaimet käteen –periaatteella tarpeidensa mukaisen elinkaariedullisen putkiremonttitoteutuksen. Warecon lisäksi Fowall-allianssissa mukana ovat Valvontakonsultit Oy, Sweco, Constiyhtiöt Oy, Uponor ja Puustelli.

Lue lisää FLOWALL-hankekonseptista