Palvelurakentaminen ja arvokohteet

Palvelurakentamisen palveluihin kuuluvat nopeasti tehtävät toimistojen ja liikekiinteistöjen muutostyöt sekä arvoasuntoihin tehtävät saneeraukset.

Toimistojen ja liikekiinteistöjen muutostyöt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ideoinnista toteutukseen. Lähtökohtana on toteuttaa muutostyöt mahdollisimman nopealla ja vaivattomalla tavalla yrityksen liiketoimintaa häiritsemättä.

Arvokohteiden kunnostus on haasteellista työtä, jota tehdessä otetaan huomioon kohteen kulttuuriarvon asettamat vaatimukset sekä taataan asiakkaalle kiinteistön arvoa ja menneisyyttä kunnioittava kunnostus kestävillä ja nykyaikaisilla menetelmillä. Wareco hoitaa kaikki kunnostustyöt luotettavasti ja vastaa myös hankintojensa ja aliurakoitsijoidensa laadusta.

Arvokohteet vanhaa kunnioittaen

"Yksilöllisiä ratkaisuja omaleimaisuuden takaamiseksi."

Tutustu referenssiin

Toimintamme aikana olemme suorittaneet useita arvokohteiden ja kulttuurihistoriallisesti tärkeiden rakennusten kunnostustöitä. Jokainen kohde on uniikki ja ainutlaatuinen, joten myös toteutuksessa vaaditaan yksilöllisiä ratkaisuja. Arvokohteet ovat aina haastavia projekteja niiden omaleimaisuuden vuoksi. Tällöin kokeneen organisaation ja ammattitaitoisten tekijöiden merkitys korostuu unohtamatta luotettavaa laatujärjestelmää, jolla varmistetaan jokaisen projektin onnistuminen.