Wareco antaa arvon

Rakennus Oy Wareco on pääkaupunkiseudulla toimiva korjausrakentamisen kokenut ammattilainen, joka tarjoaa asiakasodotuksia vastaavia palveluja luotettavasti ja tehokkaasti. Laadukas toteutus syntyy kokemuksen, suunnittelun ja tarkasti määriteltyjen toimenpiteiden ansiosta ja motivoituneen henkilöstön toimesta.

Vakavarainen, suomalainen luottokumppani

Wareco on vuonna 2002 perustettu yritys joka on alusta lähtien keskittynyt oman toiminnan ja palvelun kehittämiseen. Olemme kiinteässä yhteistyössä TEKES:n kanssa ja panostamme näin vahvasti korjausrakentamisen tutkimus- ja kehitystyöhön.

Toimintamme on keskittynyt kattavasti korjausrakentamisen palveluihin. Toteutamme liikekiinteistöjen ja toimitilojen korjaus- ja muutostöitä, asuinkiinteistöjen putki- ja julkisivusaneerauksia ja ullakkorakentamista sekä arvokohteiden kunnostus- ja restaurointitöitä laadulla ja ammattitaidolla. Yrityksemme on pätevyysluokiteltu Rakentamisen Laatu RALA ry:n toimesta. Olemme myös Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys. Warecolla on AAA -luottoluokitus ja kuulumme Luotettava Kumppani -verkostoon, joka takaa että tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet ovat aina ajan tasalla.

Wareco lukuina

Wareco työllistää suoraan vajaa 70 työntekijää ja välillisesti keskimäärin 300 henkilöä. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 28,7 miljoonaa euroa, liikevaihto kasvoi vuodesta 2014 35%. Wareco on yksityisomisteinen, kaikki veronsa ja velvoitteensa Suomeen maksava kotimainen korjausrakentamisen osaaja.